Vi udfører det ønskede arbejde
​præcist, diskret og til tiden​

Vi Hjælper dig med MOMSAFREGNING

​Det kan være lidt af en udfordring for den enkelte virksomhed at udføre momsafregning, da det oftest er en ret omfattende affære – både for større og mindre virksomheder.

Momsafregning

Derfor vil vi hos Kontor Service Bureauet hellere end gerne hjælpe dig og din virksomhed med momsafregning. Med vores professionelle ekspertise og erfaring har vi kendskab til de eksisterende regler og paragraffer, hvorfor vi sørger for, at din virksomheds momsafregning udføres korrekt til punkt og prikke.

​​

Hvis du vil videre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 28 55 09 65 eller kiforsberg@hotmail.com 

Momsafregning er yderst vigtig:​​​​

  • Momsafregning omfatter forholdet mellem moms, som din virksomhed har til gode og den moms, som din virksomhed skylder. 

  • Momsafregning skal betales af alle virksomheder med en omsætning på over kr. 50.000,- for en periode på 12 måneder, hvorfor det omfatter stort set alle virksomheder.

  • Der findes en lang række regler på området, der kan være svære at finde rundt i, hvorfor det kan være en god idé at lade os stå for din momsafregning, således du sparer tid og kræfter.

​LaD os komme i gang!

Kontor Service Bureauet v/Kirsten Forsberg

Dybdal Skovvej 55

8600 Silkeborg

Tlf.: 28 55 09 65

E-mail: kiforsberg@hotmail.com

CVR: 21 80 23 44
kontorservicebureauet.dk

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt